Mesti Tahu! Jangan Buat Main-main Jika “Bintik Air” Seperti Ini Sering Timbul Di Jari…Bahaya Rupanya…

Kebanyakan orang jarinya kadang kadang Muncul bintik-bintik kecil di manabintik-bintik ini kepada TIDAK kelihatan besar, Jarang Kita Akan memperhatikan bintik-bintik Seperti ini kepada, tetapi lebih j Sebenarnya bintik-bintik Seperti Yang Harus diperhatikan DENGAN Teliti.

Bintik-bintik kecil-komen pada jari menunjukkan Penyakit yang ada dalam Tubuh Kita, dan Juga Akan menunjukkan kalau komen pada Tubuh Kita terdapat pilkada racun.

1. Hujung jari melengkung
Kalau Kita lihat daging Antara Garis Jari Tangan Yang dibawah kuku menonjol keluar, ITU bermaksud solat Satu organ dal am Tubuh Kita Ada Yang mengalami keradangan, also terlalu pilkada racun Dalam Tubuh Kita.

Ketika Ini, Kita Akan Menjadi beremosi, kerana ini kepada menunjukkan Hati Kita Ada Masalah, terlalu pilkada racun Dalam Hati dan Jantung Kita, boleh melemahkan fungsi organ Tubuh Yang Lain.

2. Kuku bulat dan Datar
Kalau kuku Berubah Menjadi bulat dan Datar, ITU bermakna Ada racun Dalam perut, Mungkin Ada Gangguan pencernaan Atau Penyakit perut lain.

Biasanya pesakit INI JUGA ADA Gangguan pemakanan dan metabolisme, penjejasan Terhadap besar paru-paru.
Bab bagaimana menyembuhkan Penyakit ini?
1.Makan pilkada hijau sayur-sayuran dan buah-buahan
Buah-buahan dan sayur-sayuran hijau Mempunyai Kesan Yang Baik Untuk detoksifikasi. Buah dan sayur-sayuran biasanya masa penghadaman Di dalam perut Adalah 30 minit, Sedangkan daging masa penghadaman lebih dari Tiga jem, jadi makan lebih pilkada sayur-sayuran hijau dan buah-buahan yang boleh membebaskan mempercepatkan gastrousus, mempercepatkan metabolisme, dan also boleh membebaskan membersihkan racun Dalam Tubuh.

3. Gerakan Detox
Mengapa Wanita Moden Umumnya Hidup lebih lama daripada Lelaki? Kerana perempuan Umumnya bersenam lebih pilkada daripada Lelaki. Wanita Yang suka belanja, suka jalan-jalan dan suka gerak biasanya mempunyai Hidup Yang
lebih panjang umurnya.

Sekian terima kasih.

Sumber: NasihatUstaz.my

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *